Ben jij klaar om naar het volgende niveau te groeien?

Boek een persoonlijk adviesgesprek, waarin we samen gaan kijken hoe dat er voor jou uitziet.

wat brengt het persoonlijk adviesgesprek jou?

Binnen een uur helder wat jouw volgende stap is en welke acties daarbij horen.

Waar verlang je naar?

Als een blok in slaap vallen na jouw onregelmatige dienst? Zelfs zonder slaapmedicatie? Zelf weer grip op je slaap krijgen met persoonlijke adviezen, die je thuis direct kunt toepassen. Ontspannen slapen, ondanks de aanhoudend hoge werkdruk. 

Wat houdt je tegen?

Weinig tijd? Geen energie door slapeloze periodes? Een overvolle agenda? Talloze verplichtingen? Denken dat er niets tegen slapeloosheid te doen is, behalve slaapmedicatie? Eerdere mislukte pogingen? Toewijding of discipline? 

Hoe kan ik je daarbij helpen?

De eerste stap is helder krijgen wat de oorzaken zijn van jouw slaapproblemen. Ik geef je inzicht hoe slaap werkt en welke factoren jouw slaap negatief kunnen beïnvloeden. Je krijgt advies hoe je zelf weer grip krijgt op je slaap. 

Over BeterSlapen-Lab

Hoi,

Ik ben Marc de Walle

Als integere toegepast psycholoog heb ik oog en oor voor mensen. Met mijn empathische houding weet ik snel tot de kern van jouw slaapprobleem te komen. De afgelopen jaren had ik het voorrecht om zowel zorgprofessionals als cliënten te mogen helpen met een gezonder slaapritme. Ik vind het een dankbare taak om zorgprofessionals te helpen met slapeloosheid, omdat ze weer energiek in het leven komen te staan. Dan kan jij ook!

Het persoonlijke adviesgesprek,

zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda.
  Je ontvangt een mailtje met een link naar onze meeting.
  Check voor de zekerheid je spam-inbox. Voeg de afzender toe als veilige afzender, zodat we elkaar kunnen contacteren.
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat je persoonlijke adviesgesprek is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar op locatie of in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw klachten, jouw wensen rondom slaap en hoe je dat zou kunnen bereiken. Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, kan het zo zijn dat ik je in het gesprek een aanbod doe.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat.

Plan hier je persoonlijk adviesgesprek

Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.

>